Η Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ

Η ΜEDALKAN είναι η πρώτη Ελληνική Εταιρεία παραγωγής απολυμαντικών προϊόντων για ιατρική χρήση.

Στα μέσα της κρίσης, έχοντας ήδη πολυετή πείρα ως εισαγωγείς χημικών, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη δική μας παραγωγή απολυμαντικών, αρχικά για την ελληνική αγορά και σε δεύτερο στάδιο για εξαγωγές.

Τα προϊόντα μας αναπτύχθηκαν από ομάδα Ελλήνων και Γάλλων ειδικών και κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, τηρώντας αυστηρά πρότυπα παραγωγής και ελέγχου.

Η ΜΕDALKAN διαθέτει μία πλήρη σειρά από εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης υψηλών προδιαγραφών , απευθυνόμενα σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και είναι κατάλληλα για χρήση σε ιατρεία, οδοντιατρεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία, παρέχοντας προστασία και υψηλού επιπέδου υγιεινή.

Medalkan company

Η γκάμα των προϊόντων MEDALKAN περιλαμβάνει ειδικά προϊόντα για τον καθαρισμό και την απολύμανση επιφανειών καθώς και για άλλες ειδικές εφαρμογές. Προσφέρουμε απορρυπαντικά ενδοσκοπίων, απολυμαντικά χειρουργείου και προϊόντα ενδεδειγμένα για την αποστείρωση χειρουργικών εργαλείων. Διαθέτουμε επίσης ειδική σειρά προϊόντων για ιδιώτες επαγγελματίες υγείας, όπως οδοντιατρικά απολυμαντικά, απολυμαντικά επιφανειών και απολυμαντικά σπρέι.

Τα προϊόντα μας είναι φιλικά με τα εργαλεία, τα μηχανήματα και το περιβάλλον εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου προστασία από την επιμόλυνση.

Οι πιστοποιήσεις μας

Η MEDALKAN διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 και ISO 13485, για τον σχεδιασμό και την παραγωγή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
Τα προϊόντα μας φέρουν την σήμανση CE σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 93/42/EEC για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες
ISO, CE